Voorwaarden en FAQ

 Whoopwhoop! Lees even de voorwaarden door om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van onze werkwijze! 

Voorwaarden

Margootje Vintage verkoopt met veel zorg geselecteerde unieke vintage kledingstukken. Elk kledingstuk is gecontroleerd, gewassen en gestreken waarna we het met zorg voor jullie inpakken. 

Verzending

Nadat je order is ontvangen gaan wij aan het slag met het verwerken hiervan. Gemiddeld duurt het 2-4 werkdagen voordat het kledingstuk op je deurmat valt. Het is niet mogelijk om de kleding op locatie op te komen halen.

Retourbeleid

Dit komt gelukkig bijna nooit voor maar mocht het kledingstuk om een bepaalde reden niet naar wens zijn dan heb je de mogelijkheid om het binnen 14 dagen te retourneren.

Je kan natuurlijk ook besluiten om je retour om te zetten in een tegoedbon en ons daarmee te steunen en stimuleren om ons in te zetten voor de verkoop van vintage kleding.

Stuur ons een berichtje; margootjevintage@gmail.com  met als titel 'retour'. Eventuele verzendkosten voor geretouneerde kledingstukken zijn voor eigen rekening.

Heb je vragen over de maat, stof of iets anders? Stuur ons gerust een berichtje en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen? 

Jazeker! Dit is mogelijk! Het is ook mogelijk om je pakketje in te laten pakken en als cadeautje te laten versturen. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het je kant opkomt!

Is het mogelijk om kleding te lenen voor een fotoshoot of project?

Dit is alleen mogelijk in goed overleg. Wij krijgen ontzettend vaak de vraag of we kleding ook uitlenen. Vaak krijgen we de kleding vies en smoezelig terug waardoor het voor ons alleen maar een gedoetje is. Als de opdracht zowel voor jullie als voor ons interessant is (met het oog op publiciteit/naamsbekendheid) of je hebt gewoon een mega goed idee, neem dan contact met ons op!

Ik ben een student en heb voor mijn opleiding/stage/afstudeerproject wat vragen! Zou ik die aan je mogen stellen?

Als we hier tijd voor hebben dan helpen we jullie met alle liefde! Stuur een mailtje naar: margootjevintage@gmail.com en we beantwoorden zo snel mogelijk jullie vragen. 

 

Foto gemaakt door: Jacqueline Fuijkschot Model: Annelies Hoeneveld